Wie zijn wij?

Comink is sinds 2007 actief in groot formaat printen (panelen, spandoeken, vinyl, roll-ups enz.).

In 2010 is Comink gestart met "webtoprint" met het doel voor ogen een vooraanstaande speler te worden in dit domein.

De administratie en de productie bevinden zich in hetzelfde gebouw in het bedrijvenpark Hauts-Sarts (Luik).

Het machinepark werd samengesteld volgens de laatste nieuwe printtechnologie en zorgt tegelijk voor een oogverblindend resultaat,
dit van printen tot en met afwerking.

We verbeteren voortdurend onze dienstverlening en onze productie om optimaal op de eisen van de markt in te spelen.

Onze knowhow

De productie wordt beheerd met gespecialiseerde software die het hart van het bedrijf vormt.

Alle bestellingen moeten via de website worden ingegeven om ze in real time te kunnen verwerken en behandelen.

Dit platform op maat berekent automatisch de prijzen, beheert de levering, de facturatie, de prijsopgaven, de stocks, maar ook de impositie voor de productiemedewerkers.

De software harmoniseert de productiestromen dankzij automatisering, versnelt de verwerking en verbetert de controle en de rentabiliteit.

Comink streeft naar een volledig geautomatiseerde en uiterst efficiënte productie.

Onze positionering

Comink wordt een toonaangevende speler in de markt. De concurrentiële prijs-kwaliteit verhouding van ons aanbod onderscheidt van concurrenten uit Oosterse en Zuiderse landen.

Comink bewijst dat 100% productie «made in Belgium» absoluut mogelijk is!

Onze markt

De klanten van Comink zijn voornamelijk professionele grafische vormgevers die dankzij onze diensten opdrachten kunnen aanvaarden die ze intern niet kunnen uitvoeren.

Comink biedt zijn produkten uitsluitend online aan. Na de keuze van de produkten kan de klant onmiddellijk zijn order doorgeven en zijn te printen bestanden in enkele seconden doorsturen.

Comink weet dat sommige klanten aarzelen om online te bestellen, daarom bieden we een commerciële service aan via e-mail en telefoon. Onze klanten kunnen ook in onze kantoren terecht om de virtuele service op het internet aan te vullen met persoonlijk contact.

Als het resultaat van de order niet voldoet (op gebied van kwaliteit of in geval van een leveringsprobleem), verbindt Comink zich ertoe deze order zo snel mogelijk te herprinten.

De vertrouwde relatie die Comink heeft met zijn klanten steunt op dit engagement.

Excellente prijs-kwaliteit verhouding en gerespecteerde levertermijnen : de motieven die leiden tot 100% tevreden klanten.